instruktazni centar
 
 

Novosti ...

 

19.09.2011.

Novosti iz projekta „Nove vještine za nove prilike za zapošljavanje“

19. rujna 2011.g., u Instruktažnom centru d.o.o. Križevci, započelo je osposobljavanje nezaposlenih za e-učenje u okviru projekta „Nove vještine za nove prilike za zapošljavanje“ kojeg financira Europska unija.

30 dugotrajno nezaposlenih osoba sa završenom srednjom školom s područja Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije, odabranih u područnim službama Bjelovar i Križevci Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, započelo je edukaciju pod nazivom „Razvoj vještina kroz e-učenje“. Edukaciju provodi tvrtka Cognita iz Zagreba, specijalizirana za ovu vrst edukacija a za provedbu edukacije nabavljeno je 12 novih laptopa sredstvima EU te tri sredstvima Instruktažnog centra Križevci.

ic

Ciljevi ove edukacije koja traje 20 sati i koja će se provoditi od 19.09. do 23.09.2011.g. u prostorima Instruktažnog centra Križevci jest poboljšati aktualne vještine polaznika osposobljavanja te ih potaknuti na razvoj novih vještina putem interneta s ciljem povećanja njihove konkurentnosti na tržištu rada. U tom pravcu tvrtka Cognita koja provodi edukaciju omogućit će svim polaznicima osposobljavanja jednomjesečni besplatni pristup svojim aktualnim programima e-learninga gdje će se polaznici uz postojeću edukaciju moći osposobiti iz pojedinog područja informatike.

ic

Osim edukacije u okviru ovog modula izradit će se i 450 interaktivnih CD-a s temom e-učenja koji će se podijeliti dugotrajno nezaposlenim osobama na području Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.

29.07.2011.

Započela provedba projekta „Mobilnošću do zaposlenja“


Dana 29. lipnja 2011., u prostorijama Instruktažnog centra d.o.o., u Križevcima, održan je 1. sastanak projektnog tima čime je zvanično započela provedba projekta „Mobilnošću do zaposlenja“.

Sastanku su uz članove projektnog tima Instruktažnog centra prisustvovali i partneri u projektu: predstavnici Udruge invalida Križevci na čelu s predsjednikom Udruge gospodinom Petrom Gatarićem, predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci na čelu s pročelnicom g-đom Jadrankom Čapalijom te predstavnici Grada Križevci na čelu s gospodinom Darkom Masnecom, pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo i financije.

Nakon što je gospodin Čedomir Trivanović, voditelj projekta, pozdravio prisutne i zahvalio im na podršci u projektu te iskazao vjeru u dobru suradnju i u realizaciji projekta, projekt je predstavila g-đa Anita Jelić Kiš, projektna asistentica te ukazala na osnovne ciljeve, zadatke i očekivane rezultate te ulogu pojedinih partnera.

Gospodin Petar Gatarić te g-đa Jadranka Čapalija, čestitali su Instruktažnom centru na dobrom projektu te iskazali punu potporu u njegovoj realizaciji.

icic

ic

 

23.05.2011.

Započelo je stručno osposobljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba

 

23. svibnja 2011.g., započelo je stručno osposobljavanje dugotrajno nezaposlenih osoba i to:

 1. U HZZ-u Bjelovar :
  - za zanimanje rukovatelj/ica sredstvima za preradu drva
  - za zanimanje rukovatelj/ica sredstvima za obradu drva
 2. U Instruktažnom centru Križevci
  - rukovatelj viličarom


Programe izvodi Instruktažni centar – ustanova za obrazovanje odraslih.

ic ic

 

10.05.2011.

Odabrano 25 dugotrajno nezaposlenih osoba iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji će se osposobljavati za zanimanja za koje je iskazan interes od strane poslodavaca koji će tijekom 2011.g. vršiti zapošljavanje novih radnika.

 

Projekt je predvidio odabir 20 polaznika osposobljavanja i to 10 s područja Bjelovarsko-biologrske i 10 s područja Koprivničko-križevačke županije.
Zbog iskazanog interesa i potrebe zapošljavnja radnika u drvnoj industriji izvršeno je povećanje obrazovne skupine u Bjelovarsko-bilogosrkoj županiji i to s 10 na 15 polaznika.


15.04.2011.

Identifikacija potreba za novim radnicima bazirana na rezultatima ankete

 
 1. Analiza iskazanih potreba za radnicima - PDF
 2. Odabir ciljane skupine radnika prema vrsti zanimanja i teritorijalnoj zastupljenosti - PDF
 3. Odabir kandidata prema lokaciji zainteresiranih poslodavaca - PDF
 4. Uvjeti za odabir potencijalnih kandidata - PDF

30.03.2011. Održan 2. sastanak projektnog tima
ic ic
ic

 

 

... 1 2 3 ...

 

eu

Ove internet stranice izrađene su uz pomoć Europske unije. Sadržaj ovih stranica isključiva je odgovornost Instruktažnog centra d.o.o. i ni na koji se način ne može smatrati da odražava gledišta Europske unije.

Projekti

 • ic
 • ic